NL
  • onderhoud septische put septische put beerput septische put ledigen

Het onderhoud van je septische put

Een septische put wil je niet missen in huis… Die zorgt er immers voor dat al het afvalwater van het toilet gecentraliseerd wordt en op een natuurlijke manier verwerkt kan worden. Dat is allemaal mooi en wel, maar hoef je je septische put dan helemaal niet te onderhouden? Als ervaren rot in het vak vertelt Vitesske je hieronder wat meer over het onderhoud van je septische put.

 

Wanneer is een onderhoud van je septische put nodig?

Het goeie nieuws is dat een septische put zichzelf onderhoudt! Het afval wordt immers automatisch verwerkt door de aanwezige bacteriën. Het is echter wel slim om jaarlijks je septische put te controleren op ingegroeide boomwortels, schade aan de tank, binnengestroomd regenwater, te dikke sliblaag… Op die manier ben je eventuele problemen een stapje voor en kan je tijdig een ervaren ruimdienst, zoals Vitesske, inschakelen. Wanneer de septische put echter vol zit of verstoppingen vertoont, is uiteraard ook een goed onderhoud nodig. Ook dan bel je even naar Vitesske om het probleem te komen oplossen!

 

Kies juiste firma voor onderhoud septische put

Wanneer het tijd is voor een onderhoud van je septische put, is het aan te raden om een beroep te doen op een erkende ruimdienst. Die zal de beerput immers op een professionele en betrouwbare manier komen ledigen. De erkende ruimdienst zal je ook een officieel attest overhandigen waarmee je zeker bent dat het afval van je septische put op een verantwoorde manier verwerkt wordt! Kies je er echter voor om je beerput te laten ledigen door een niet-erkende ruimdienst, dan riskeer je een boete… Laat het onderhoud van je septische put dus op een milieuvriendelijke manier verlopen.

 

Contacteer Vitesske voor onderhoud septische put

Is je septische put dus aan onderhoud toe? Neem dan contact op met Vitesske uit Brussel, een ervaren partner wanneer je je septische put ledigen wil. We bieden een permanente wachtdienst aan, zodat je altijd bij ons terecht kan en wij altijd snel kunnen ingrijpen. Wil je graag nog één tip om de werking van je septische put zo optimaal mogelijk te houden? Gebruik dan biologisch afbreekbare producten. Op vlak van onderhoud zal je de gevolgen meteen merken!


  • "Bedankt voor jullie schitterende service. Het stemt me tevreden dat we ook voor dringende interventies op jullie kunnen rekenen."
    T. Vandeweghe
  • "Mag ik u bedanken voor de snelle hulp. Proficiat, we onthouden dit adres als wij of kennissen uw hulp nodig hebben!"
    Van Gijsegem
onderhoud septische put septische put ledigen septische put beerput
Vilvoordsesteenweg 94A - Chaussťe de Vilvorde 94A
1120 Neder-Over-Heembeek
T. 02/427.42.90
F. 02/425.96.01