NL

Riolering in beeld met camera-inspectie

Wat moet je doen als je geen idee hebt van waar de afvoerbuizen en de septische put van je huis liggen? Je kan op het rioleringsplan van het gebouw kijken, maar niet iedereen heeft zo’n plan… Dan staat Vitesske voor je klaar om een camera-inspectie te komen uitvoeren en op die manier de riolering duidelijk in beeld te brengen. Met dit systeem detecteren we probleemloos de afvoerbuizen en septische put van elk huis!

 

Camera-inspectie om afvoerbuizen en septische put op te sporen

Heb je net een huis gekocht en weet je niet waar de septische put en de afvoerbuizen zich bevinden? Dan kan je bij Vitesske (Brussel) terecht voor een professionele camera-inspectie. Op die manier brengen we heel eenvoudig de riolering van je huis in kaart en vertellen we je waar de septische put zit. Voor zo’n camera-inspectie zijn trouwens geen breekwerken nodig! Alles verloopt heel vlotjes dankzij de meeste geavanceerde technieken wat betreft camera-inspectie. Aarzel dus niet om ons te contacteren als je de locatie van de septische put en afvoerbuizen wil weten bij je thuis!

 

Huis renoveren? Breng riolering in beeld met camera-inspectie!

Wanneer je je huis graag wil renoveren, raadpleeg je best eerst even het rioleringsplan ervan. Als je dat niet hebt, en als je dus ook niet weet waar de afvoerbuizen liggen, tonen wij je met een handige camera-inspectie de diepte en de ligging van de afvoerbuizen en ook de septische put. Bij renovaties van muren, vloeren en plafonds voorkom je zo dat er een afvoerbuis of leiding geraakt wordt. Met een camera-inspectie van Vitesske weet je dus meteen waar in huis je bijvoorbeeld het beste de badkamer bouwt of een extra toilet zet.

 

Renovaties bereid je voor met camera-inspectie

Vraag je je af waar de afvoerbuizen en septische put zijn gelegen in jouw woning? Dan brengt Vitesske uit Brussel de oplossing! Met een camera-inspectie laten we je meteen zien hoe de riolering van je huis in elkaar zit. We beschikken over camera’s van verschillende groottes waardoor we zo bijna elke afvoerbuis en leiding in beeld kunnen brengen. Begin goed voorbereid aan de renovaties van je woning door een beroep te doen op de camera-inspectie van Vitesske!


  • "Bedankt voor jullie schitterende service. Het stemt me tevreden dat we ook voor dringende interventies op jullie kunnen rekenen."
    T. Vandeweghe
  • "Mag ik u bedanken voor de snelle hulp. Proficiat, we onthouden dit adres als wij of kennissen uw hulp nodig hebben!"
    Van Gijsegem
camera-inspectie afvoerbuizen camera-inspectie afvoerbuizen septische put
Vilvoordsesteenweg 94A - Chaussťe de Vilvorde 94A
1120 Neder-Over-Heembeek
T. 02/427.42.90
F. 02/425.96.01